Nuortentalo Katutaso

Nuortentalon sydän ovat erilaiset ihmiset

Tule hengailemaan!

Nuortentalo Katutaso avataan 3.6.2020.
www.facebook.com/katutaso

Tiimi

Hanna Lamberg
vastaava työntekijä
044 767 7964

Elli Nyman
nuorisotyöntekijä
040 502 9933

Kim Hokkanen
nuorisotyöntekijä
040 738 4070

Aki Rantala
työvalmentaja
040 836 9935

Nuortentalo Katutaso

Yhteystiedot

Katutaso
Gummeruksenkatu 13, 40100 Jyväskylä

@Katutaso
@katutaso
katutasolounge
 Katutaso Lounge

 

 

Nuorisotyötä Nuortentalolla ja kadulla 18-35-vuotiaille.  Nuoret tekee nuorille, rentoa tekemistä ja olemista, ettei kukaan olisi yksin.

 

Nuortentalo Katutaso

Keskustassa 500 m2 matalankynnyksen nuorisotilaa aikuiseen makuun. Talo on tarkoitettu 18-35-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka viihtyvät toistensa seurassa selvin päin. Kaiken talon toiminnan ja sisällön järjestävät vapaaehtoiset, kävijät ja työtoiminnassa olevat nuoret. Säännöllistä viikoittaista toimintaa ovat ruokatiistait, jamit, sauna, liikuntasalivuoro ja liikunnan lajikokeilut.  Kuukausittain järjestetään kahden vuorokauden mittaiset lanit. Talolta löytyy kahvio, bilis, pingis, pleikkari, bänditila, suihku ja pyykinpesumahdollisuus, loputtomasti lautapelejä ja juttuseuraa. Bonusohjelmaa järjestävät talon kävijät (eli sinäkin halutessasi) lähes päivittäin. Maanantaisin talo on auki vain työntekijöille ja vapaaehtoisille. Tähän VIP- porukkaan pääsee ryhtymällä vapaaehtoiseksi. Talolla on loistava kattaus eri vapaaehtoistyön tehtäviä.

Tila on auki kaikille kesällä tiistaista lauantaihin klo 14-20.
Aukiolosta olemme valmiita joustamaan aina hyvien ideoiden puolesta. Aukiolot ja päivitetyn viikko-ohjelman löytää someistamme.

@Katutaso
@katutaso
katutasolounge
 Katutaso Lounge

Nuortentalon sydän ovat erilaiset ihmiset. Tule yksin tai kaverin kanssa, tuo omat ideasi toteutettavaksi tai tule pää tyhjänä. Yksinkin saa halutessaan nyhjätä.

Tule sellaisena kuin olet! Meille kelpaavat kaikki- ollaanhan mekin kelvattu.

 

Kadulle jalkautuva nuorisotyö

Luotettava nuorisotyön ammattilainen etsii juttu- ja kahviseuraa keskustassa 18-29-vuotiasta nuorista. Koska nuorisotyö ei katso aikaa eikä paikkaa, voi minutkin bongata keskustasta mitä erilaisimpina aikoina arkena tai pyhänä.

Minusta voit saada seuraa myös vaikkapa asioiden hoitoon, harrastusten etsimiseen tai tueksi ja turvaksi elämän pieniin ja isompiin kriisitilanteisiin. Joskus on myös ihan kiva vaan istua ja jutella.

Suhteemme ei tule kaatumaan pieniin vastoinkäymisiin, vaan yhdessä selätämme isommatkin murheet smile.

Oon täällä just sua varten, joten otappa rohkeasti yhteyttä.

  • Elli Nyman

 

Työvalmennus

Nuortentalo Katutaso tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilua nuorisotyöstä kiinnostuneille 18–29 vuotiaille nuorille. Katutasolla työskentelevä kohtaa toisia nuoria isoveljenä tai isosiskona, vastaa omalta osaltaan nuortentalon toiminnasta ja järjestää ohjelmaa nuorten ja nuoriso-ohjaajien kanssa yhdessä.

Työvalmennuksen tavoitteena on vahvistaa nuoren työllistymisen lisäksi sosiaalisia- ja elämänhallinnallisia taitoja. Kaikki työvalmennuksessa olevat osallistuvat yksilöohjaukseen ja viikoittaisiin yhteisöpäiviin.

Työvalmennettavien ja työkokeilijoiden on mahdollisuus osallistua PAIKKO-koulutukseen yhteisissä tutkinnon osissa, ammatillisen koulutukseen ohjaavassa ja valmentavassa VALMA- koulutuksessa ja Nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinnossa. Parhaiten työtoiminta avautuu tulemalla tulemalla tutustumaan paikanpäälle.

 

Kotinuorisotyö

Kotinuorisotyö on päätetty lopettaa vuoden 2018 loppuun mennessä ja siirtää resursseja katutyöhön. Kotinuorisotyötä maahanmuuttajanaisten kanssa on tehty Katulähetyksen nuorisotyössä Polku kotiin -projektissa (2013-2015) ja sen jälkeen osana perustyötä. Kotinuorisotyön aineistot ja tietotaito on käytettävissä vapaasti tahoille, jotka kokevat työmuodon omakseen.

Polku kotiin -projektin (2013-2015) tuottama kirja Mennään niiden kotiin! Kotinuorisotyö tavoittamasa maahanmuuttajataustaisia tyttöjä ja nuoria naisia.

Lisätietoja Elli Nyman

 

Nuorisotyön työntekijät
Ylärivi: Eetu Heinävaara, Teppo Kosonen ja Kim Hokkanen.
Alarivi: Hanna Lamberg, Elli Nyman ja Aki Rantala.

 

 

Tuettu veikkauksen tuotoilla

 

Jyväskylän Katulähetys  |  Kankitie 14, 40320 Jyväskylä

Designed by Artio Oy Artio Oy