Jyväskylän Katulähetys

Tehtävänämme on toimia kuin perhe, jossa jokainen voi kokea lämpöä ja yhteisöllisyyttä. Autamme kohtaamiamme lähimmäisiä sekä toinen toistamme eteenpäin. Teemme sitä mitä osaamme parhaiten.

KAtulähetystyötä jo vuodesta 1945

Toimintasuunnitelma 2019

 

Toimintaympäristön muutokset ja siihen liittyvä epävarmuus näyttää jatkuvan myös vuonna 2019. Toimintoja kehitetään ja sopeutetaan tarpeen mukaan. Kansallinen maakunta- ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutuminen maan hallituksen suunnittelemalla tavalla on yhä auki tätä kirjoittaessani.

Toiminnan ohjaus tapahtuu tiimivalmennuksen periaatteilla ja sitä edistetään käytännön tiimijohtajuusmenetelmillä. Työllistämisen rahoitus lepää Jyväskylän kaupungin avustuksen ja liiketoiminnallisten tuottojen varassa. Rahankeräysluvan jatkoa haetaan nykyisen päättyessä.

Ostopalvelusopimus tuetusta asumisesta jatkuu siihen asti, kunnes kaupunki kilpailuttaa kyseiset palvelut. Kansalaistoimintaa vahvistetaan ja kehitetään edelleen, tavoitteena on löytää rahoitus järjestötyön vastaavan palkkaamiseksi.

Verkostoituminen ja yhteistyön tiivistäminen muiden samoilla toimialoilla toimivien järjestöjen, säätiöiden ja seurakuntien kanssa jatkuu. Yritysrakenteen käyttöä tuotannollisten palvelujen saralle tutkitaan ja otetaan mahdollisesti käyttöön. Sininauhaliiton toimintaan, mm. SiniBoss- ja jäsenjärjestöpäiville osallistutaan aktiivisesti.

 

Jyväskylän Katulähetys  |  Kankitie 14, 40320 Jyväskylä | Y-tunnus 0208192-4 | etunimi.sukunimi@jklkl.fi

Designed by Artio Oy Artio Oy