Talentti-valmennus

Talentti-valmennus on palvelu, joka tuottaa tuloksia.

”Tänne saat tulla sellaisena kuin olet, Suosittelen.”

Talentti-valmennus

Jyväskylän Katulähetyksen Talentti-valmennus on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille. Puramme yhdessä työllistymisen esteitä. Kohtaamme ihmisen ihmisenä, kokonaisuutena. Meillä on monipuoliset ja aidot työympäristöt.

Valmentautujat ovat kokeneet Talentti-valmennuksen positiivisena. Työyhteisö on leppoisa ja mukava, työporukkaan ja työtehtäviin pääsee hyvin mukaan. Valmennuksen aikana on mahdollisuus vaihtaa toimintaympäristöä ja työtehtäviä, auttaa toisia ja tehdä työtä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Valmentautujilta kerätyn tiedon mukaan Talentti-valmennuksen vahvuus on ihmisläheisyys, osallisuus ja oppiminen.

Talentti-valmennuksen esite (pdf)

Tervetuloa mukaan!

 

Kuntouttava työtoiminta

Valmennuksen aikana pääset kiinni arkirytmiin ja saat testata omia työelämätaitojasi. Talentti-valmennuksen vahvuuksia ovat ihmisläheisyys, osallisuus ja uuden oppiminen.

Jyväskylän Katulähetyksen kuntouttavan työtoiminnan esite (pdf)

”Tänne saat tulla sellaisena kuin olet. Suosittelen lämpimästi.”

 

Työkokeilu

Työtehtävät ovat monipuolisia, koska Jyväskylän Katulähetyksen toiminta on laajaa ja monialaista. Saat tehdä töitä mukavassa porukassa myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus pohtia omia vahvuuksiasi ja tavoitteitasi.

”Leppoisa työyhteisö ja monipuoliset tehtävät.”

 

Palkkatuettu työ

Keräät aitoa työkokemusta ja luot vahvan perustan tulevaisuuden suunnitelmillesi. Pääset omalla urapolullasi eteenpäin ja etenet kohti omia tavoitteitasi.

”Opiskelin oppisopimuksella uuteen ammattiin ja työllistyin.”

 

Talentti-kierros

Opastetulla kierroksella saat monipuolisen kuvan Talentti-keskuksen toiminnoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista mm. valmennuksen ja kierrätyksen parissa.

Kierrokset käynnistyvät Talentti Kierrätystavaratalon kassalta (Kankitie 14, Jyväskylä) joka toinen torstai kello 10. Mukaan voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Vuonna 2019 Talentti-kierrokset toistuvat parillisilla viikoilla loma-ajankohdat huomioiden.

Seuraavat Talentti-kierrokset ovat to 21.3., 4.4., 18.4. ja 2.5.2019 jne. Tervetuloa mukaan!

Talentti-kierros esite (pdf)

Järjestämme Talentti-kierroksia ryhmille myös sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää tiedottaja Kirsi Hiekkala, 044 730 9457 tai kirsi.hiekkala(a)jklkl.fi.

 

Jyväskylän Katulähetys  |  Kankitie 14, 40320 Jyväskylä

Designed by Artio Oy Artio Oy