Rekrytointi

Jyväskylän Katulähetys on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa tukea ihmisen erilaisissa elämäntilanteissa. Katulähetykselle voit työllistyä työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön.

Lisätietoja: Elina heiskanen

Digi-talentti

Digi-talentissa yhdistyvät Talentti-valmennus ja Talentti-media. Meillä pääset tekemään aitoja viestintään ja markkinointiin liittyviä töitä.

Digi-talentti antaa mahdollisuuden olla aktiivinen viestijä ja oppia uutta. Kun työskentelet meillä, rakennat polkua kohti tukityöllistymistä, avoimia työmarkkinoita tai opiskelupaikkoja.

Sinulla on mahdollisuus työstää Digi-talentissa oma osaamiskansio, joka tuo ryhtiä myös työnhakuun.

Jakson aikana voit osallistua TiimiVerkko-hankkeen toimintaan tai kehittää kädentaitoja kierrätysmateriaalin parissa.

Digi-talentti esite (pdf)

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja

Elina Heiskanen
valmennus- ja henkilöstövastaava, YTM
0400 298 972

Kiinteistönhoito

Eri työpisteitä

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidon työtehtävissä on mahdollista suorittaa kiinteistöalan perustutkinnon tutkinnonosa puolen vuoden työkokeilun aikana. Työtehtävissä pääset tutustumaan laajasti erilaisiin kiinteistönhoidollisiin työtehtäviin Katulähetyksen eri työpisteissä.

Siistijä

Siistijän tehtävänä on yleisien tilojen siisteydestä huolehtiminen. Työ tehdään arkisin päivätyönä.

Rakentaminen

Saneerausrakennus ja remontointi

Rakennustyöntekijä osallistuu Katulähetyksen rakennusprojekteihin, missä remontoidaan ja peruskorjataan Katulähetyksen eri kiinteistöjä tai työkohteita. Työtehtävät vaihtelevat meneillään olevan työvaiheen mukaan.

Pienrakentaminen

Pienrakentamisessa rakennustyöntekijän työtehtäviin kuuluu osallistuminen erilaisten pienrakentamistuotteiden – kuten kukkalaatikot, aitaelementit, roska- ja postilaatikkokatokset – valmistamiseen puutyöverstaalla.

Ruokapankki Jokapäiväinen leipä

Ruokapankin työntekijä

Ruokapankin työtehtäviin kuuluu lahjoitetun ruoan kylmäketjusta huolehtiminen, lahjoituskassien pakkaus, siisteydestä huolehtiminen, asiakaspalvelu ja neuvonta. Työtä on asiakastiskillä ja varastossa. Ruokapankin toimistotyöhön kuuluu asiakasrekisterin ylläpito, raportointi, ruokaseteleiden kirjoittaminen, asiakaspalvelu ja EU-ruoanjakoon liittyvä raportointi.

Talentti-kierrätys

Kirpputori-/ rakennustarvikemyymälän työntekijä

Kirpputori- ja rakennustarvikemyymälän työntekijä tekee asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Tehtävät sisältävät myös tavaran lajittelua, hyllytystä sekä myymälätilan ja sen edustan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista. Lisäksi tehtäviin voi kuulua rahaliikenteestä sekä nouto- ja kuljetuspalvelusta huolehtimista.

Varastomies

Varastomiehen tehtäviin kuuluu tulevan tavaran vastaanotto, punnitus, tekstiilinkierrätyksen sisäinen logistiikka ja lähtevästä rahdista huolehtiminen. Varastomies hoitaa myös varastokirjanpidon. Lisäksi tehtäviin sisältyy roskalavojen tyhjentämistä sekä tarvittaessa kiinteistönhuoltoon tai puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä.

Lajittelija / Konepyyheleikkaaja / Esikäsittelijä

Lajittelijan tehtävänä on lajitteluun tuotujen tekstiilien lajitteleminen eri jakeisiin. Konepyyheleikkaajan tehtävänä on leikata tekstiilistä konepyyhkeitä leikkuukoneella. Esikäsittelijä käsittelee karstaukseen menevät tekstiilit karstauskoneeseen sopivaksi materiaaliksi. Työhön kuuluu myös valmiiden tuotteiden punnitus, pakkaus ja paalaus. Työtä tehdään vaihtuvana työnkiertona, niin että työntekijä pääsee tutustumaan tekstiilinkierrätysmaailmaan mahdollisimman monipuolisesti.

Ompelutyöntekijä

Ompelutyöhön kuuluu erilaisten uusiotuotteiden ompelua tilausten mukaisesti. Työhön voidaan liittää myös kaavojen leikkausta sekä muuta esivalmistelutyötä. Koska tilauksia tulee vaihtelevalla tahdilla, ompelija osallistuu lajittelun/leikkuun työnkiertoon niinä aikoina, kun ommeltavaa ei ole.

Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettajan tehtävänä on tekstiilinkeräyslaatikoiden tyhjentäminen ja kirpputorin kuljetusten hoitaminen yhdessä apumiehen kanssa.

Pesulatyöntekijä

Pesulan työntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja kassatyö sekä mattojen ja muiden tekstiilien koneellinen pesu ja kuivaus.

Ota yhteyttä

Elina Heiskanen
valmennus- ja henkilöstövastaava, YTM
elina.heiskanen(a)jklkl.fi
0400 298 972
Kankitie 14, 40320 Jyväskylä

Jyväskylän Katulähetys  |  Kankitie 14, 40320 Jyväskylä | Y-tunnus 0208192-4 | etunimi.sukunimi@jklkl.fi

Designed by Artio Oy Artio Oy