Rekrytointi

Jyväskylän Katulähetys on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa tukea ihmisen erilaisissa elämäntilanteissa. Katulähetykselle voit työllistyä työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön.

Lisätietoja: Juha Kautto

Kiinteistönhoito

Eri työpisteitä

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidossa pääset tutustumaan kattavasti erilaisiin työtehtäviin Katulähetyksen eri työpisteissä.

Siistijä

Siistijän tehtävänä on huolehtia yleisten tilojen siisteydestä. Työtä tehdään arkisin päivätyönä.

Rakentaminen

Saneerausrakennus ja remontointi

Rakennustyöntekijä osallistuu Katulähetyksen rakennusprojekteihin. Projekteissa remontoidaan ja peruskorjataan Katulähetyksen eri kiinteistöjä ja työkohteita. Työtehtävät vaihtelevat meneillään olevan työvaiheen mukaan.

Pienrakentaminen

Pienrakentamisessa rakennustyöntekijän työtehtäviin kuuluu erilaisten pienrakentamistuotteiden, kuten kukkalaatikoiden, aitaelementtien sekä roska- ja postilaatikkokatoksien valmistaminen puutyöverstaalla.

Talentti-kierrätys

Kierrätysmyymälän työntekijä

Kierrätysmyymälän työntekijä tekee asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Tehtäviin kuuluu mm. tavaran lajittelua ja hyllytystä sekä myymälätilan ja sen edustan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista. Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös rahaliikenteestä sekä nouto- ja kuljetuspalvelusta huolehtimista.

Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettajan tehtävänä on tekstiilinkeräyslaatikoiden tyhjentäminen ja kierrätysmyymälän kuljetusten hoitaminen yhdessä apumiehen kanssa.

Ota yhteyttä

Juha Kautto
henkilöstövastaava
yksilövalmentaja
044 711 4982
Sorastajantie 6, 40320 Jyväskylä

Jyväskylän Katulähetys  |  Sorastajantie 6, 40320 Jyväskylä | Y-tunnus 0208192-4 | etunimi.sukunimi@jklkl.fi

Designed by Artio Oy Artio Oy